Christiane Vejlø

Kommunikation

Vi tilbyder løbende ny inspiration, viden og guides, der kan forbedre din virksomheds kommunikation. Både i form af vores seminar Smarter Communcation, omnichannel løsninger, adressevalidering, undersøgelser og analyser.

Smarter Communication Day 2017

Lad dig inspirere af highlights og artikler fra dagen med fokus på løsninger til omnichannel kommunikation. Læs også interviewet med digital trendanalytiker Christiane Vejlø.

Se mere her

Omnichannel kommunikation

Skab relevans og sammenhæng i dit kommunikationsflow, så du opnår en stærk digital kunderejse i din virksomhed. Se dine muligheder med omnichannel og vores løsninger.

Se mere her

 

Rådgivning

Det er både besværligt og tidskrævende at håndtere returpost. Vi tilbyder derfor adressevalidering, der optimerer din datakvalitet og minimerer din returpost.

Se mere her

Analyser & guides

Det aldrig været mere komplekst at forstå modtagerens adfærd. Vi tilbyder derfor løbende ny viden på området, der giver dig brugbare indsigter.

Se mere her

 

Cases

Bliv inspireret til dit strategiske fundament såvel som eksekveringen af kampagner og kundedialog fra prisvindende danske og udenlandske cases.

Se Cases

 

Download rapport
 

Send dit navn og din mailadresse – så får du en e-mail retur med et link, der sikrer, at du er dig og ønsker kommunikation og adgang til vores rapporter om markedsføring.

Ja, tak Post Danmark A/S og de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber* må gerne dele mine oplysninger med hinanden og kontakte mig via brev og elektronisk post (fx e-mails, sms og mms) med henblik på markedsføring af produkter/ydelser* samt i forbindelse med kampagner, events og konkurrencer. *) Du kan altid holde dig orienteret om de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber og produkter/ydelser på denne website