img reklame guide bedre effekt2

Guide til øget effekt

Vellykket kommunikation og effektiv markedsføring kræver den rette strategi baseret på stærke indsigter og god kreativ eksekvering. Men man kommer aldrig uden om det gode håndværk, som det er at skrive en tekst, der virker. Derfor tilbyder vi bogen ”Skriv breve der sælger”.


img analyser guides bedre effekt

Skriv breve der sælger

Få teknikker til at disponere din kommunikation, så du rammer plet! ”Skriv breve, der sælger” går bagom en række effektive Direct Mails for at belyse, hvilken form, der virker – og hvilke formidlingsmæssige greb, der ligger bag det gode brev. Kommunikationsrådgiver Pernille Steenbech Lemée leverer en grundig gennemgang af Direct Mails i prisvindende kampagner – og giver masser af inspiration til dig, der arbejder på bureau eller med marketing i offentlige såvel som private virksomheder.

Spørg din salgskonsulent, hvis du vil have bogen, der gør dig bedre til at skrive, så det sælger.

Save

Save

Download rapport
 

Send dit navn og din mailadresse – så får du en e-mail retur med et link, der sikrer, at du er dig og ønsker kommunikation og adgang til vores rapporter om markedsføring.

Ja, tak Post Danmark A/S og de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber* må gerne dele mine oplysninger med hinanden og kontakte mig via brev og elektronisk post (fx e-mails, sms og mms) med henblik på markedsføring af produkter/ydelser* samt i forbindelse med kampagner, events og konkurrencer. *) Du kan altid holde dig orienteret om de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber og produkter/ydelser på denne website