a childish letter hero 1920x523

A Childish Letter

Legetøjsbrev skaber resultater for alvorlig sag

 

Baggrund

Fonden for Queen Silvia Children’s Hospital indsamler penge til legetøj, aktiviteter og rekreative parker til de 500.000 børn, der årligt er indlagt på hospitalet. Fonden ville nu kontakte både tidligere – og nye – donorer og spørge om en lille donation.


Strategi

Der er stort behov for at tænke på noget andet end sygdom, når man er indlagt. Især for børn. Og her er legetøj medicinen. For at gengive legetøjs vigtighed sendte man ikke et brev ud til målgruppen med det samme, men gav det til de indlagte børn – med beskeden om, at de måtte lege alt det, de havde lyst til med brevet. Når de havde leget med det, klippet i det, farvet og tegnet på det osv., blev brevet sendt til den rette modtager. Nu kunne modtageren ved selvsyn se alt det, som barnet får ud af at lege. Brevet var jo en tydeligt 1:1 testimonial på, at børn stadig har brug for at være børn, især når de er syge.


Resultater og effekt

Donationer til fonden steg med imponerende 320 %, sammenlignet med året forinden. Og hundredvis af nye donorer signede up til fonden – og til fremtidige donationer. 

Download rapport
 

Send dit navn og din mailadresse – så får du en e-mail retur med et link, der sikrer, at du er dig og ønsker kommunikation og adgang til vores rapporter om markedsføring.

Ja, tak Post Danmark A/S og de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber* må gerne dele mine oplysninger med hinanden og kontakte mig via brev og elektronisk post (fx e-mails, sms og mms) med henblik på markedsføring af produkter/ydelser* samt i forbindelse med kampagner, events og konkurrencer. *) Du kan altid holde dig orienteret om de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber og produkter/ydelser på denne website