DEAS Bolig Pristjek

Når innovation åbner døren for ny forretning

 

Save

Baggrund

DEAS Bolig er en lille ejendomsmægler på Frederiksberg, der ligesom alle andre mæglere kæmper for at få boliger til salg. Det er svært, når man er lille og ukendt, og de store mæglerkæder annoncerer heftigt.


Strategi

Ønsket var at få en fod i døren, før de store kæder blev inviteret indenfor. Ved hjælp af et online pristjek, som lavede realistiske vurderinger, fik DEAS Bolig fat i potentielle sælgere tidligt i deres overvejelser omkring salg. Og derfra var døren åben for dialog og deltagelse i processen fra overvejelse til handling.

Alle brugere fik hurtigt en e-mail med resultaterne fra pristjekket. Plus et par gode gratis tips til, hvad man kan gøre for at få en god pris. Og selvfølgelig tilbud om besøg af DEAS Bolig til en endelig vurdering. Efter tre måneder henvendte DEAS Bolig sig igen – nu med en gennemført personaliseret Direct Mail udsendt med PostNord, hvor DEAS Bolig benytter relationen til at blive blandt de udvalgte mæglere i forbindelse med salg.


Effekt

Pristjekket genererer leads til DEAS Bolig, og de kommer i tale med boligejere, der ellers ikke ville vide, hvem de var. Og DEAS Bolig får flere boliger til salg! Dét er en Game Changer! ROI er allerede efter 9 måneder 2,9.

Download rapport
 

Send dit navn og din mailadresse – så får du en e-mail retur med et link, der sikrer, at du er dig og ønsker kommunikation og adgang til vores rapporter om markedsføring.

Ja, tak Post Danmark A/S og de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber* må gerne dele mine oplysninger med hinanden og kontakte mig via brev og elektronisk post (fx e-mails, sms og mms) med henblik på markedsføring af produkter/ydelser* samt i forbindelse med kampagner, events og konkurrencer. *) Du kan altid holde dig orienteret om de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber og produkter/ydelser på denne website