Luksusbaby

Luksusbaby

Den nordjyske webshop har siden starten for fem år siden benyttet PostNord – et valg, der er ligeså naturligt i dag som dengang.

 

 

Barnet er virkelig vokset. Luksusbaby har siden 2014 udviklet sig fra et hobbyprojekt til en millionvirksomhed. I 2018 voksede omsætningen med 50 pct., og udsigterne for 2019 tegner om muligt endnu bedre for virksomheden, der i øjeblikket beskæftiger 55 medarbejdere.

En sådan forretning kræver en kompetent logistikleverandør, og her har PostNord gennem alle årene været den foretrukne partner.

-Uanset hvad, kommer man ikke uden om, at der er et kvalitetsstempel og en stabilitetsfaktor ved PostNord. Vi kender bilerne og uniformerne, og det synes vi, matcher rigtig godt med vores værdier, siger ejer og bestyrelsesformand, Morten Kjær, og tilføjer, at især sen afhentning og leveringssikkerhed er varemærker, som tæller højt for Luksusbaby.

Hverken han eller hustruen Ann-Louise er uddannet inden for retail. Selv har 39-årige Morten i 12 år arbejdet som politimand, men sammen kan de to noget, der trækker masser af kunder til inden for børnetøj og sko.

-Ann-Louise har virkelig flair for at indkøbe de rigtige kvalitetsvarer og gøre udvalget nemt og overskueligt for kunderne, siger han.

Desuden er tilgængelighed og troværdighed for ham en væsentlig forklaring på firmaets store succes.

-Jeg går vildt højt op i, at vi leverer en ordentlig service. Man skal kunne få fat på os, når man har brug for det, så derfor har vores kundeservice også åbent tidlig morgen og sen aften – også i weekenden.

Op imod 90 pct. af ordrerne går til udlandet med PostNord. En stor del af dem som varebreve under to kg, men også EMS-pakker til Asien oplever Morten Kjær som et rigtig godt produkt.

Onsdag d. 9. oktober deltager Luksusbaby.dk på FDIHs årlige e-handelskonference i Øksnehallen i København. Her vil Morten Kjær bl.a. fortælle om, hvordan det med PostNord som samarbejdspartner er muligt at imødekomme ønskerne fra flest mulige kunder.
Download rapport
 

Send dit navn og din mailadresse – så får du en e-mail retur med et link, der sikrer, at du er dig og ønsker kommunikation og adgang til vores rapporter om markedsføring.

Ja, tak Post Danmark A/S og de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber* må gerne dele mine oplysninger med hinanden og kontakte mig via brev og elektronisk post (fx e-mails, sms og mms) med henblik på markedsføring af produkter/ydelser* samt i forbindelse med kampagner, events og konkurrencer. *) Du kan altid holde dig orienteret om de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber og produkter/ydelser på denne website