missing kids hero 1920x523

Save

Missing Kids Stamps

Efterlyste børn på frimærker skaber opmærksomhed

 

 

missing kids hero 1920x523

Save

Baggrund

Den canadiske organisation The Missing Children’s Network er én af de førende tryghedsorganisationer, der fokuserer på at stoppe børnebortførelser og –udnyttelse. En af missionerne er at få publiceret navne og billeder af de efterlyste børn i håbet om, at de kan komme hjem til deres familier igen. Næsten samtlige medier var allerede blevet brugt for at øge opmærksomheden om disse børn. Undtagen ét medie: Frimærket. 


Analyse og strategi

Idéen var at sætte billeder af efterlyste børn på ægte, canadiske frimærker fra postvæsnet. Dermed var en græsrodsbevægelse sat i gang. Man kunne også lade sig registrere for at vise sin support til kampagnen for The Missing Children’s Network. Disse supportere fik en e-mail tilsendt, som ledte dem ind på et website, hvor de kunne skræddersy deres egne frimærker, som de kunne bruge i både ind- og udland. De kunne fx selv vælge, hvilket barn de ville have på de frimærker, de købte. Fordi en konvolut er i så mange hænder hver eneste dag, var frimærket en reel mulighed for at skabe solid opmærksomhed om organisationens virke og i sidste ende føre familier sammen igen.   


Resultater og effekt

Missing Kids Stamps bragte håbet tilbage hos mange canadiske familier. Hundredvis af frimærkebøger blev solgt og e-mail footers downloadet. De canadiske medier skrev også flittigt om den unikke kampagne og skabte dermed yderligere bevågenhed.

Download rapport
 

Send dit navn og din mailadresse – så får du en e-mail retur med et link, der sikrer, at du er dig og ønsker kommunikation og adgang til vores rapporter om markedsføring.

Ja, tak Post Danmark A/S og de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber* må gerne dele mine oplysninger med hinanden og kontakte mig via brev og elektronisk post (fx e-mails, sms og mms) med henblik på markedsføring af produkter/ydelser* samt i forbindelse med kampagner, events og konkurrencer. *) Du kan altid holde dig orienteret om de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber og produkter/ydelser på denne website