the disguised portfolio hero 1920x523

The Disguised Portfolio

Direct Mail er topeffektiv til at lande topjob

 

 

 

Baggrund

Casper Christensen og Rene Schultz var et ungt, kreativt team, som var på udkig efter et fedt job på et godt reklamebureau. Udfordringen var bare, at det er svært at få et fysisk møde i stand med de kreative topdirektører, de håbede på at kunne imponere med deres arbejder. 


Analyse og strategi

Mange europæiske kreative direktører på reklamebureauer modtager Lürzer’s Archive, som er et månedligt magasin med de bedste og nyeste kreative løsninger inden for kommunikation og reklame. Casper og Rene lavede en 1:1 kopi af dette magasin og brugte det som en Direct Mail til at få opmærksomhed. Magasinet lignede en perfekt kopi af Lürzer’s Archive, men selve indholdet var udelukkende de to unges porteføljer af hidtidige arbejder, kontaktinfo osv. For at få endnu mere opmærksomhed lavede de 1:1 forsider med løsninger, som var lavet af den enkelte kreative direktør, de ønskede et møde med. 


Resultat og effekt

Direct Mailen var så effektiv og stærk, at den vandt sølv ved den danske Creative Circle og en Merit Award ved The One Show. Yderligere blev der skrevet vidt og bredt om Direct Mailen på en række reklameblogs, og den var sågar præsenteret i den ægte Lürzer’s Archive. Og vigtigst af alt: Både Casper og Rene fik et godt job på det profilerede, københavnske reklamebureau Umwelt. Kort fortalt, job well done!


Download rapport
 

Send dit navn og din mailadresse – så får du en e-mail retur med et link, der sikrer, at du er dig og ønsker kommunikation og adgang til vores rapporter om markedsføring.

Ja, tak Post Danmark A/S og de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber* må gerne dele mine oplysninger med hinanden og kontakte mig via brev og elektronisk post (fx e-mails, sms og mms) med henblik på markedsføring af produkter/ydelser* samt i forbindelse med kampagner, events og konkurrencer. *) Du kan altid holde dig orienteret om de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber og produkter/ydelser på denne website