Christiane Vejlø
Document

Kommunikation

Vi tilbyder løbende ny inspiration, viden og guides, der kan forbedre din virksomheds kommunikation. Både i form af vores seminar Smarter Communcation, omnichannel løsninger, adressevalidering, undersøgelser og analyser.

Dine muligheder

Når budskabet skal ud, er det vigtigt at vælge de rette kanaler og den bedste kommunikationsform, som imødekommer modtagerens behov.

Se mere her

Rådgivning

Det er både besværligt og tidskrævende at håndtere returpost. Vi tilbyder derfor adressevalidering, der optimerer din datakvalitet og minimerer din returpost.

Se mere her

 

Analyser & guides

Det aldrig været mere komplekst at forstå modtagerens adfærd. Vi tilbyder derfor løbende ny viden på området, der giver dig brugbare indsigter.

Se mere her

Cases og inspiration

Bliv inspireret til dit strategiske fundament såvel som eksekveringen af kampagner og kundedialog fra prisvindende danske og udenlandske cases.

Se Cases

 

Smarter Communication

Lad dig inspirere af highlights og artikler fra Smarter Communication Day med fokus på løsninger til omnichannel kommunikation.

Se mere her

 

Download rapport
 

Send dit navn og din mailadresse – så får du en e-mail retur med et link, der sikrer, at du er dig og ønsker kommunikation og adgang til vores rapporter om markedsføring.

Ja, tak Post Danmark A/S og de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber* må gerne dele mine oplysninger med hinanden og kontakte mig via brev og elektronisk post (fx e-mails, sms og mms) med henblik på markedsføring af produkter/ydelser* samt i forbindelse med kampagner, events og konkurrencer. *) Du kan altid holde dig orienteret om de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber og produkter/ydelser på denne website