Omni

Opnå mere med omnichannel

Du kan forbedre modtagernes oplevelse væsentligt ved at tilpasse dine budskaber, benytte de rette kanaler og bruge den data, du har tilgængelig, så din kommunikation bliver vedkommende og let at reagere på.

Se, hvad du kan opnå med omnichannel kommunikation

 

Kommuniker målrettet i alle medier

Vores kommunikationsløsninger har fokus på omnichannel, som sikrer dig smidig, kanaluafhængig kommunikation. Målet er at skabe loyalitet, mersalg og den rette reaktion, fordi modtageren oplever budskabet som rettidigt og relevant.

Du kan tilpasse din kommunikation, så den matcher dine modtageres ønsker og behov, når du benytter vores platform til fysiske såvel som digitale formater. Brev, e-Boks, sms eller en kombination? Vi skræddersyr løsninger til dine modtagere i de medier, de foretrækker – så du når i mål med din kommunikation

Læs mere her

 

Save

Download rapport
 

Send dit navn og din mailadresse – så får du en e-mail retur med et link, der sikrer, at du er dig og ønsker kommunikation og adgang til vores rapporter om markedsføring.

Ja, tak Post Danmark A/S og de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber* må gerne dele mine oplysninger med hinanden og kontakte mig via brev og elektronisk post (fx e-mails, sms og mms) med henblik på markedsføring af produkter/ydelser* samt i forbindelse med kampagner, events og konkurrencer. *) Du kan altid holde dig orienteret om de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber og produkter/ydelser på denne website