img reklame bedre datakvalitet

Bedre datakvalitet

For at optimere din datakvalitet og minimere spild tilbyder vi adressevalidering, der sikrer dig mindre returpost.


img raadgivning bedre datakvalitet 408x408

Adressevalidering optimerer din datakvalitet og minimerer returpost

Det er både besværligt og tidskrævende at håndtere returpost. Og det kan forsinke betalinger fra, eller skade, dine relationer, hvis kunderne ikke får dine breve, fx fordi de er flyttet eller bor midlertidigt i deres sommerhus – uden du ved det. Derfor tilbyder vi adressevalidering.


Få adressevalidering kvit og frit

Adressevalidering af dine modtageradresser er en service, når du sender breve- eller Direct Mail-udsendelser til min. 1.000 adresser. Selv om du bruger CPR- og CVR-adresser, vil en adressevalidering forøge leveringskvaliteten, da adresserne vaskes op imod postadresser.


Opnå bedre ROI

Med markedets absolut sikreste adressevalidering får du korrigeret dine kunders adresser, så du rammer dem dér, hvor de vil modtage deres post. Adressevalidering betyder også, at du opnår en bedre ROI, fordi:

  1. Du undgår omkostninger til print og porto til breve, der ikke kan leveres
  2. Du slipper for returhåndteringen og for at sende brevet ad to omgange
  3. Du bevarer de værdifulde kunderelationer

Du er altid velkommen til at kontakte din salgskonsulent for at høre mere om datakvalitet.

Save

Download rapport
 

Send dit navn og din mailadresse – så får du en e-mail retur med et link, der sikrer, at du er dig og ønsker kommunikation og adgang til vores rapporter om markedsføring.

Ja, tak Post Danmark A/S og de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber* må gerne dele mine oplysninger med hinanden og kontakte mig via brev og elektronisk post (fx e-mails, sms og mms) med henblik på markedsføring af produkter/ydelser* samt i forbindelse med kampagner, events og konkurrencer. *) Du kan altid holde dig orienteret om de til enhver tid værende koncernforbundne selskaber og produkter/ydelser på denne website